Vindusdekor og
dekorfilm

Vindusdekor kan være et av de viktigste reklamemomentene foren bedrift. Vår reklameavdeling gir deg kyndige råd om innvendig og utvendig vindusdekor tilpasset din merkevare og bedriftsprofil.

Frosting av vindu

Frosting av vinduer er svært populært. Denne type folier benytter vi i kontorlandskap og til næringsbygg. Den hindrer innsyn, samtidig som den gir et diskret, men eksklusivt uttrykk. I tillegg til bedriftsmarkedet produserer vi også mye av denne løsningen til privatpersoner som ønsker å hindre innsyn på f.eks. baderom. Lys slippes gjennom, men du ser ikke hva som skjuler seg bak folien.

Speilfolie

Metallfolie eller speilfolie er en effekt som gir et meget eksklusivt inntrykk. I tillegg til vinduer, kan denne folien også benyttes på skilter og kjøretøy.

Fasadedekor

Ønsker bedriften din å være mer synlige kan vi dekorer deler eller hele fasaden. Eventuelt heldekorere en garasjeport eller en annen større flate på eiendommen. Vi kan blende igjen alt, eller deler av en fasade med en kampanje eller firmanavn og logo. Vi utformer og lager foto, logoer, tekst og design akkurat slik du ønsker det. Til dekor bruker vi ofte folie fra 3M, som har et fargespekter på ca. 170 standardfarger.

Ønsker du foliering av vinduer eller fasade?

Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud