Kundereferanser

Helt siden starten i 2009 har vi hatt et sterkt fokus på kvalitet og service, og vi kan vise til hundrevis av fornøyde kunder både blant private og på bedriftssiden. Ved å tilpasse oss hver enkelt kunde og tilby skreddersydde løsninger bygger vi opp unike relasjoner som gjør at kundene våre kommer tilbake til oss igjen og igjen.

Vårt største konkurransefortrinn er evnen til å tilpasse oss hver enkelt kundei tillegg til å kvalitetssikre hele prosessen fra planlegging og design til teknisk utførelse og montering av hver enkelt jobb.

Vi jobber dessuten aktivt med å utvikle nye konsepter og tester ofte ut nye innovative produkter slik at vi ligger helt i forkant av utviklingen når det gjelder våre kjerneområder som foliering av bil, profilering og bildekor.

Her kan du lese hva et lite knippe av våre mest fornøyde kunder sier om oss:

Accept Servicepartner bruker Scandinano til alt som har med foliering av bilene våre å gjøre, og resultatene er fantastisk bra hver gang. De er enkle å kommunisere med, og har dedikerte medarbeidere som hjelper til med design og planlegging.

Accept Servicepartner

Vi har brukt Scandinano for bilprofilering til alle bilene våre og er veldig fornøyde. De har topp service og meget dyktige medarbeidere. Anbefales på det sterkeste!

Asker Rørleggerbedrift AS

Scandinano er kjent for godt håndverk og går for å være de beste i Norge på sitt fag. Leverer alltid til avtalt tid og er dyktige på oppfølging i ettertid også.

Albjerk Bil

Vi er veldig fornøyde med vår samarbeidspartner Scandinano på foliering av våre G’er. De er alltid resultatorienterte og har gode løsninger på alle våre forespørsler. De leverer også alltid til avtalt tid som er viktig for oss og våre kunder.

Autocenteret Fjeldstad

Vi har bruker Scandinano på alt av solfilm og folie hos oss i VS Auto. Vi er svært fornøyde med arbeidet som utføres, og får alltid god service og raskt hjelp når det trengs

VS Auto

Vi anbefaler Scandinano til alle våre kunder som ønsker foliering av sin bil. Da vet vi med stor trygghet at kunden blir tatt vare på slik vi ønsker. Vi bruker Scandinano som leverandør av alt fra utarbeidelse av design og helfoliering av bil til toning av ruter.

Arctic Trucks

Kvalitet og god service

ATS

Utrolig god service, utmerket arbeid og alltid på tilbudssiden.

Bilia Drammen

Vi i GTC Glass er meget fornøyd med vårt samarbeid med Scandinano. De har hjulpet oss med foliering av firmabiler og foliering av diverse glassløsninger. Vi kan alltid stole på at Scandinano leverer et godt resultat. Anbefales!

GTC Glass

I forbindelse med omprofilering av kjedens 15 lastebiler var vi avhengig av god hjelp. Scandinano hjalp oss fra A til Å, og leverte upåklagelig service til en fornuftig pris. Vi kan trygt anbefale Scandinano til andre, og vi vil også bruke dem igjen ved senere anledninger

IsoBygg

Meget bra kundebehandling og topp service. Alt leveres til avtalt tid og topp kvalitet.

NetAuto AS

Scandinano har i mange år vært vår samarbeidspartner når det kommer til foliering, soting av ruter og firmadekor. Scandinano leverer topp kvalitet til avtalt tid og avtalt pris. Scandinano har vært en stor bidragsyter for vår det når det gjelder å lage og utforme firmalogo/dekor til biler vi selger til bedrifter.

RSA Bil AS