NY TREND: NÅ KAN DU PUSSE OPP BILEN INNVENDIG

Se original inlegg på tv2.no

 

Presse bilde (utført av Scandinano Norge)

GJØR MYE MED UTSEENDET

Men det å skifte disse listene kan fort bli en dyr affære. Mange er skeptisk til å gjøre det – og det er heller ikke så lett å finne ut hvor du skal få tak i nye og moderne lister.

 

Presse bilde (utført av Scandinano Norge)

 

 

Det er imidlertid ingen tvil om at en oppfrisking av listene kan gjøre mye med utseendet på en bil – og hvor moderne den føles.

 

Og hvilken stil du ønsker, er naturligvis en smakssak. Det som virker lekkert for noen, kan være komplett uforståelig for andre .

 

2.000 KRONER

Prisene varierer naturlig nok fra bil til bil. Den avhenger både av hvilken type folie en vil ha, hvor mange lister det er snakk om og hvor mye arbeidet det er å få listene løs.

Hos Scandinano i Drammen koster det ca. 2.000 kroner å få skiftet farge på alt av lister innvendig i en BMW 5-serie (E60/61-karosseriet).

 

 

ALCANTARA I TAKET

Scandinano kan nå også tilby montering av alcantara taktrekk.Og det er ikke bare listene som kan gi bilen nytt liv.

Alcantara, som er et kunststoff ser ut som semsket skinn, og blitt vanlig som tilvalg i spesielt luksus- og ikke minst i sportsbiler.

– Vi har 33 ulike farger, så det er mye å velge mellom her også, forteller daglig leder i Scandinano, Mihail Zadorozhnen.

Skal du ha det ettermontert i din bil, kommer det på rundt 6000-8000 kroner.

Les mer på tv2.no