Steg 1: Grundig Bilvask

Før et kjøretøy blir foliert går det gjennom en grundig rengjøringsprosess uansett bilens alder eller tilstand.Vaskeprosedyrenfjerner smuss og forurensning fra bilens lakk, og ofte demonterer vi deler av bilen for å få tilgang til alle områdene. Når bilen har tørkettar vi den med inn på verkstedet der en av seniormontørene overtar ansvaret og kontrollerer rengjøringen.

Trinn 2: Siste Kontroll før Foliering

Ved dette steget søker montørenevåre etter skader, defekter eller manglende deler som ikke var påvist under våre tidligere kontroller.Hvis det er noen områder som vi mener kan påvirke finishen på folieringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på dette.

Ved hjelp av en serie spesialiserte overflaterensere rengjøres hvert panel for påføring av folie. Vi benytter kun produkter som er godkjente av folieprodusentene, slik at vi også er i samsvar med produsentenes garanti. Overflaterensen er siste fase før folien påføres bilen din.

Trinn 3: Foliering av Bilen

De fleste bilfolieringene foregår med et team på to personer og noen ganger er det nødvendig med et ekstra sett med hender for store overflater og enkelte deler som støtfangerne. Heldigvis har vi et velfungerende team som alltid står klare til å hjelpe hverandre.Et firma av vår størrelse er derfor en stor fordel sammenlignet med mindre bedrifter eller enmannsteam.

Gjennom metodisk arbeide og nøye kvalitetssikring sørger vi for at selv de mest kompliserte jobbene resulterer i best mulig finish og lang levetid.

Trinn 4: Kvalitetskontroll

Når folieringen av bilen er fullført, begynner kvalitetskontrollene. Når jobben er godkjent, får bilen stå over natten for vinylen å feste seg til kjøretøyet i vårt temperaturkontrollerte verksted.

Få mer informasjon og et uforpliktende tilbud på folering av bil

Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud